Allt annat

Har ikväll laddat upp med laptop, jordnötter och förmanande röst (ämnad för eventuella bråkiga barn) nu när två dagars intensivjobb väntar och varje minut är viktig. Märkligt då hur allt oviktigt också kämpar om uppmärksamheten. När det är så viktigt att göra det som verkligen är viktigt, menar jag.

Just nu vägrar dottern sova och ligger på golvet framför EM-sändningarna och ropar “heja svarta!” Ja, varje match såhär långt har hon bestämt att domaren är det lag hon håller på. Idag har domaren gul tröja och hon vet inte vad hon ska tro, stackarn.

Sedan ringer Thomas från Afrika och då berättar Lilian att hon har en napp innanför brallorna. Haha, skrattar jag. Sjuk humor hon har. När samtalet är över drar hon ner sina brallor och trosor och plockar mycket riktigt ut den blåa reservnappen som hon inte har i munnen, ur gömmorna. Stolt också, så att jag blir tvungen att berömma henne för uppfinningsrikedomen.

Slutligen vill jag tacka för era grattis till bokkontraktet. Alltså verkligen tacka! Ensam är kanske stark, men många är starkare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s