Balans & harmoni

Det har varit mycket nu. Inte bara jobb, vilket jag är van vid och hanterar bra, utan jobb i kombination med många andra åtaganden och sociala aktiviteter.

Nu senast en fullkomligt fantastiskt tjejhelg med fyra vänner som jag firade 30 års vänskap (!!) med. Vi shoppade, åt gott och pratade i ett. Både lunchen/brunchen på Boquerian och middagen på Nosh & Chow får 5 av 5 möjliga limpor. Drinkarna på Nobis och dansen på Berns får samma utlåtande. Det gäller också för trerättersmiddagen hemma hos en av tjejerna i fredags. Klockan tre inatt stapplade jag hemåt mycket lycklig men också väldigt trött efter tredje sena kvällen på en vecka (inkluderad alkohol) och sjätte på två veckor. Sliten är ordet.

Under oktober månad har mönstret sett ut så, och jag har visserligen tränat lika ofta eller till och med oftare än tidigare, men resultaten uteblir eftersom de övriga vanorna tärt och förstört den kroppsliga formen. Mentalt har månaden också satt sina spår, och idag känner jag både lycka och frihet över att blicka mot två veckor utan ytterligare kalenderpunkter utöver jobbet. Hur kul det än har varit.

Jag är en sann Våg och behöver min balans. Jag måste landa och hinner jag inte med alla de ben som bär upp mitt sätt att leva, då haltar tillvaron tillsammans med mitt mindset.

Nu ska jag vara nära mitt hem, bygga min fysik och ta tillvara på den naturliga glädjen som riskerar att drunkna i “dagen efter” eller veckor utan andningspaus. Jag vill städa, träna, läsa, laga mat och vara mycket och länge med mina nära.

Omstart. Men också mycket stor tacksamhet över senaste tidens alla upplevelser. Icke att förglömma!

20131027-174525.jpg

20131027-174552.jpg

20131027-174602.jpg

20131027-174617.jpg

20131027-174629.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s