Hopp framför rädsla

Ja, det är precis förjävligt alltihopa!

Men hjälper det verkligen att vi nu kors och tvärs börjar bråka i kommentarsfält på FB, sortera bort, kalla varandra (kanske t. o. m. tidigare vänner) för vidriga idioter, utifrån hur rösterna har lagts. Kan vi inte försöka se anledningen till SD:s hemska “framgångar” som en tankeställare istället.

Ingen vinner på att motsättningarna ökar ännu mer. Vi tillsammans kan ta upp kampen med mer förnuft, öppnare hjärtan, tydligare agendor och så en ny möjlighet att under fyra år och vid ett nytt val göra om och göra rätt. Inte semi-aktivt pajkasta oss till att det blir ännu mer fel. Hat kan väl aldrig besegras med nytt hat? Vi behöver mer värme, och värmen mer, än någonsin.

Hopp framför rädsla! Nu gaskar vi snart upp oss och gör något åt den här skiten. 87 procent med tro på en ljusare framtid ska bli fler, inte färre.

20140915-085008-31808944.jpg

Advertisements

One thought on “Hopp framför rädsla

  1. Åh va jag önskar du var min FB kompis… orkar inte läsa mer av alla negativa tankar kring detta…. känner att det är BRA att det kommer till ytan och att vi nu inte kan sopa det under mattan längre. Rasism har man ju jobbat med ända sedan småskolan och har det blivit bättre nej… för politiker vågar inte ta debatten, men nu har de inget val!

    Hejja Sverige nu blir vi bara bättre!!! = )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s