Dagens doings

Efter två dagars underbart härligt besök av Sundsvallsfamiljen, blev det dags att ta tag i lite trädgårdsfix när besökarna åkte imorse och vädret i samma veva slog om till vår.

Jag beskärde (beskar?) de båda äppelträden – dock lite mindre smidig än föregående år pga åttamåmadersmagen. Lilian hjälpte mig att samla och bunta ihop alla kvistar, vi krattade också och tog fram några krukor. Thomas bytte däck på bilen och Elis ja, han försvann till IP för att lira fotboll med vänner och kom bara hem för middag innan han stack igen. Tio år är han strax, och jag minns så väl hur det var!

Nåväl, vi plockade ur förrådet också och fyllde på Blockets utbud med en barncykel. Åt påskmatsrester och gjorde några nödvändiga (…?) nätinköp. Nu har vi landat i soffan och väntar på Ex on the Beach. Jo, för att skräp-TV är bland mina favoritnöjen efter en produktiv dag. 

Varför detta dagboksliknande vardagsinlägg nu då? För att den vanliga vardagen (om nu en annandag påsk kan räknas dit) är så förbannat härlig att den inte förtjänar att försvinna i glömska.

Tack, livet!

  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s